Better Belly

Al veel mensen hebben het positieve resultaat van de Better Belly ervaren. Wilt u ook van uw buikvet af en snel een strakke buik: geef u dan snel op!

Na langdurig testen in het buitenland is de Better Belly ook in Nederland. De Better Belly is een band om de buik die werkt met infrarood. Het zorgt ervoor dat de vetverbranding met 100% toeneemt. Naarmate men ouder wordt, gaat vet meer rond de organen zitten en juist dit vet is moeilijk weg te krijgen. Door 20 tot 40 minuten te bewegen i.c.m. infrarood wordt het vetverbrandingsproces rond de organen in werking gezet. Daarnaast ervaart u een aangename warmte. De bedoeling is dat u minimaal 1 maand 3 keer per week komt bewegen met de Better Belly.

Na een proefperiode met sporters die hun buikvet niet kwijt konden raken, kunnen we zeggen dat de Better Belly een enorm succes is. Na vier weken is het mogelijk de buikomvang te verminderen tot wel 12 cm. De Better Belly heeft ook andere positieve effecten: rugklachten kunnen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Maak een afspraak door telefonisch contact met ons op te nemen of loop gewoon binnen bij Workout en fitnesscentre Difference!
telefoon-wit

Bel voor een afspraak

078 635 68 68